sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Jouluostoksia

Olin eilen jouluostoksilla siskoni kanssa. Oli rentouttavaa irtautua perhe-elämästä vähäksi aikaa, ja luulen että pitäisi käydä ulkona ja nähdä kavereita useamminkin kuin kerran viikossa-parissa, koska olen tuntenut itseni alakuloiseksi jo pitkään. Tuntuu että vaikka teen mitä niin alakuloisuus on ja pysyy. Kai se on vaan hyväksyttävä että pimeä vuodenaika aiheuttaa tällaista olotilaa (mutta ei kai se ihan normaaliakaan ole?). Suklaan syöminen auttaa hetkellisesti, ja sen olenkin sallinut itselleni. ;)

Anyway! Sain ostettua kaikki joululahjat mitkä pitikin. Hyvä homma että olin ajoissa tälläkin kertaa. Siskonikin löysi kivat talvikengät ja me molemmat ostettiin itsellemme Lumenen Natural Code -kynsilakat. Totesinkin eilen kynnet lakattuani että olisi hyvin voinut ostaa muutaman värisävyn lisää. Mä ostin vaaleanpunaisen Be fabulous -sävyn, mikä on vähän hassua koska en ole ostanut mitään vaaleanpunaista varmaan vuosikausiin... Mutta toi kynsilakka on tosi läpikuultavaa eikä mitään shokkipinkkiä. Eikä haittaa jos vähän suttaantuu, mä kun en ole mikään pro kynsien lakkaamisessa!

Käytiin myöskin syömässä Virgin Oilissa. Otin tällä kertaa mozzarellasalaatin joka oli tosi hyvää, ja jälkkäriksi verigreippisorbettia kera vadelmakastikkeen ja kermavaahdon, sekä vihreää teetä. Kaikenkaikkiaan siis kiva reissu.

Viimeinen lahja mikä piti ostaa tilattiin tänään, nimittäin keinuhevonen Leolle. Sitä etsittiinkin hyvän aikaa, koska me haluttiin puinen ja mieluiten kotimainen, ja sellanen joka ei maksaisi ihan älyttömästi. Aika monet kotimaiset keinuhevoset maksaa lähes 100 euroa ja enemmänkin. Päädyttiin sitten tällaiseen. Mä luulen ja toivon että toi on suomalaista tekoa. Ainakin Henkalla on ollut samanlainen n. 20 vuotta sitten. :) Koitettiin etsiä huuto.netistä ja keltaisesta pörssistä samanlaista ja kaksi löytyikin, mutta toisen huusi joku muu ja toinen olisi pitänyt hakea aika kaukaa.

Nyt koitan keksiä jotain kivaa tekemistä loppuillaksi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti